Om os

Din-akasse.dk er en hjemmeside der anmelder og sammenligner a-kasser i Danmark. Vi ønsker at være din ultimative guide, når du skal udvælge den perfekte a-kasse til dine behov.

Det er derfor vigtigt for os at give dig et nuanceret, bredt og objektivt billede af de forskellige udbyder. Hvis du tjekker vores mange anmeldelser, bør du gøre dig langt klogere på priser, ydelser og muligheder hos hver enkel.

Din A-kasse giver dig ligeledes muligheden for at sammenligne udbyderne med hinanden, ud fra priser, ydelser og vilkår. Overblikket er guld værd, når du skal træffe den rigtige beslutning.

Alt i alt er formålet med Din-akasse.dk, at give dig muligheden for følgende:

  • Sammenlign a-kasserne med hinanden
  • Anmeldelser af udbyderne
  • Få overblik over markedet

Hjemmesiden er uafhængig, uden relation til nogle af firmaerne på markedet. Al information og oversigter på siden er gratis at anvende, da vi modtager kommission fra de udbydere, vi henviser til. Selvom vi ønsker at give dig overblikket, vil det fulde udvalg af arbejdsløshedskasser nok overrumple de fleste. Vi har derfor valgt kun at vise dig dem, vi mener du bør overveje, alt efter din situation.

Vi er CO2 neutrale

Vi ønsker ikke kun at gøre en indsats for dig som forbruger, når du skal finde ny a-kasse. Hjemmesiden er derfor blevet CO2-neutraliseret via et fremragende initiativ af Ingenco2.dk.

CO2 neutral certifikatEn virksomhed der årligt neutraliserer mange danske hjemmesider, via miljøvenlige projekter. Vi er rigtig glade for at støtte op om projektet og det er det vores certifikat bekræfter.

Har du selv en hjemmeside? Så kan vi kun anbefale dig at besøge Ingenco2.dk for at tjekke konceptet og få CO2 neutraliseret din egen side. Vi mener det sender et stærk signal til kunder og besøgende.

Øvrige initiativer vi støtter

Stop Papirspild

Vi går samtidig ind for at man stopper papirspild og begrænser ens forbrug i hverdagen. Hvis alle gør en indsats kan det helt sikkert gøre en forskel, det handler om at løfte i flok.

Vi synes derfor Stop Papirspild er et godt initiativ der bidrager til, at tingene går i den rigtige retning.

Et Sundt ArbejdsmiljøDet samme kan siges om Et Sundt Arbejdsmiljø, der sættes fokus på miljøet i virksomheden, mellem interessenter og tilsvarende. Man kommer længst med en positiv indstilling og et smil på læben, hvor man altid behandler hinanden ordentligt.

Af den grund har vi valgt at støtte initiativet.

GDPR

Vi støtter også op om GDPR generelt og indsatsen for at behandlingen af personoplysningerne sker på korrekt.

Vi indhenter ikke selv personoplysninger på hjemmesiden, men stiller blot en gratis webtjeneste til rådighed, så du kan få overblikket og finde den bedste løsning.

Har du spørgsmål eller forslag til tiltag på vores hjemmeside, er du altid velkommen til at kontakte os på info@din-akasse.dk eller ved at udfylde vores formular på kontaktsiden.

God fornøjelse!