A-kasse for akademikere

Er du akademiker med behovet for en god a-kasse? Så er du langt fra den eneste. Der er et bredt udvalg af udbydere på markedet, alt efter hvilke behov du har. Nogle udbydere er åbne for alle, mens andre har specialiseret sig i visse faggrupper.

Vi gør din a-kasse søgning nemmere som akademiker på denne side. Vi har nemlig lavet en oversigt med alle de mest egnede udbydere. Det giver dig muligheden for at sammenligne a-kasser for akademikere, indtil du finder din favorit.

Oversigt: Bedste a-kasser for akademikere

I vores oversigt kan du se alle de bedste a-kasser for akademikere og blive klogere på deres priser, fordele og muligheder. Bemærk at vi har skrevet anmeldelser om mange af disse, som du eventuelt kan vælge at læse. Klik på “Bliv medlem” hvis du ønsker at se mere eller melde dig ind.

 

Vær opmærksom på de ekstra medlemsfordele og muligheder hver udbyder tilbyder. Vi anbefaler du klikker dig ind på 2-3 af dem, for at undersøge mulighederne grundigt, inden du træffer din beslutning.

I vores oversigt har vi udvalgt de udbydere, vi mener kan være ideelle for dig med en akademisk baggrund. Udover Akademikernes Hus, kan vi særligt anbefale Magistrenes A-kasse og CA. Klik dig ind på vores anmeldelser, for at læse mere om hver enkel.

Alle akademikere har særlige behov

Der er meget forskel på om du arbejder som tømrer, afdelingsleder eller revisor. Din faglige stilling og situation bør i høj grad afspejles i dit valg af a-kasse, så du får den optimale hjælp og støtte undervejs. Vi er ikke i tvivl om at nærmest alle akademikere har særlige behov og der findes helt sikkert et firma, der kan hjælpe dig med disse.

I vores sammenligningsoversigt, kan du nemt se mulighederne for at få lønsikring, fagforening tilknyttet og ikke mindst diverse fordele. Det giver dig al den information du skal bruge, for at besluttet hvilket firma der er det rette for dig. Det er straks mere besværligt og uoverskueligt, at skulle besøge hver enkel udbyder på markedet.

Gennemse vores oversigt over selskaber der optager akademikere og andre lønmodtagere, for at sammenligne og finde den rette udbyder.