Om os

Din-akasse.dk er en hjemmeside der anmelder og sammenligner a-kasser i Danmark. Vi ønsker at være din ultimative guide, når du skal udvælge den perfekte a-kasse til dine behov.

Det er derfor vigtigt for os at give dig et nuanceret, bredt og objektivt billede af de forskellige udbyder. Hvis du tjekker vores mange anmeldelser, bør du gøre dig langt klogere på priser, ydelser og muligheder hos hver enkel.

Din A-kasse giver dig ligeledes muligheden for at sammenligne udbyderne med hinanden, ud fra priser, ydelser og vilkår. Overblikket er guld værd, når du skal træffe den rigtige beslutning.

Formål

Formålet med Din-akasse.dk er at gøre det enkelt for dig at finde den bedste & billigste a-kasse til dine behov. Vores sammenligningstjeneste giver dig muligheden for følgende. Alt i alt er formålet med Din-akasse.dk, at give dig muligheden for følgende:

  • Sammenlign a-kasserne med hinanden
  • Nemt overblik over priser og medlemsfordele
  • Se anmeldelser af a-kasseudbyderne
  • Få overblik over markedet

Hjemmesiden er reklamefinansieret og modtager kommission fra de udbydere vi henviser til. Vi samarbejder med de udbydere der vises på Din-akasse.dk, hvorfor du ikke skal forvente at se det fulde udvalg af arbejdsløshedskasser. Vi fremviser primært de tværfaglige a-kasser på markedet, men der typisk være flere at vælge imellem for dig.

Kontakt os

Du kan kontakte din-akasse.dk ved at udfylde kontaktformularen for at sende os dit spørgsmål eller forespørgsel. Vi er altid åben for feedback eller gode råd.

Din-akasse.dk er CO2 neutral

Vi ønsker ikke kun at gøre en indsats for dig som forbruger, når du skal finde ny a-kasse. Hjemmesiden er derfor blevet CO2-neutraliseret via et fremragende initiativ af Ingenco2.dk.

CO2 neutral certifikatEn virksomhed der årligt neutraliserer mange danske hjemmesider, via miljøvenlige projekter. Vi er rigtig glade for at støtte op om projektet og det er det vores certifikat bekræfter.

Har du selv en hjemmeside? Så kan vi kun anbefale dig at besøge Ingenco2.dk for at tjekke konceptet og få CO2 neutraliseret din egen side. Vi mener det sender et stærk signal til kunder og besøgende.

Øvrige initiativer vi støtter

Stop Papirspild

Vi går samtidig ind for at man stopper papirspild og begrænser ens papirforbrug i hverdagen. Hvis alle gør en indsats kan det helt sikkert gøre en forskel, det handler om at løfte i flok.

Vi synes derfor Stop Papirspild er et godt initiativ der bidrager til, at der sættes fokus på området.

Et Sundt ArbejdsmiljøDet samme kan siges om Et Sundt Arbejdsmiljø, der sættes fokus på miljøet i virksomheden, mellem interessenter og tilsvarende. Man kommer længst med en positiv indstilling og et smil på læben, hvor man altid behandler hinanden ordentligt.

Af den grund har vi valgt at støtte initiativet.

Har du spørgsmål eller forslag til tiltag på vores hjemmeside, er du altid velkommen til at kontakte os på info@din-akasse.dk eller ved at udfylde vores formular på kontaktsiden.

Følg os på sociale medier!

Twitter Youtube